PRACHTIGE RESULTATEN

Prachtige resultaten van de West Vlaamse ploegen op de Vlaamse en Belgische jeugdkampioenschappen beachvolley

Vlaams kampioenschappen in Maaseik

  • Bij de U14 jongens behaalden Soete Noah – Rauwoens Joppe de eerste plaats en kroonden zich tot Vlaams kampioen en er was ook een mooie 6de plaats voor Verbeke Tieme – Rabaut Siebe
  • Bij de U14 meisjes was er een 8ste plaats voor Tavernier Nina – Versavel Yune
  • Bij de U16 meisjes was er een 6de plaats voor Verhelst Liese – Thant Lente.
  • Bij de U18 meisjes hadden we 2 West Vlaamse duo’s : er was een 8ste plaats vooDenoo Femke – Verrewaere Margoten het duo Verhelst Liese – Thant Lente behaalden hier een 13de plaats.
  • Er waren tenslotte 2 podiumplaatsen bij de U16 jongens : een 2de plaats voor Tavernier Ben – Pirlet Lowie en 3de plaats voor De Saedeleer Arnaud – Bolliou Tibe en dan ook nog een 5de plaats voor Verbeke Jitse – Rabaut Jona.

Belgische kampioenschappen in Brussel

Het duo Soete Noah – Rauwoens Joppe bij de U14 jongens wist zich tot Belgisch kampioen te kronen in Brussel
Er was een zilveren medaille voor De Saedeleer Arnaud – Bolliou Tibe bij de U16 jongens
Bij de U14 meisjes was er een 6de plaats voor Tavernier Nina – Versavel Yune en bij de U16 meisjes was er een 5de plaats voor Verhelst Liese – Thant Lente

Proficiat aan alle spelers/speelsters/coaches !!!

 
Vlaams kampioenschap heren in Heist

Zaterdag 13 augustus wisten Vandenberghe Michiel en Mathys Bonne zich tot Vlaams beachkampioen 2022 te kronen. Een zilveren medaille was er voor het duo Tony Feys – Mano Vandemoortel en voor de derde plaats wonnen Michiel Vandecapelle en Arthur Follet nipt met 42-39 van het Vlaams Brabantse duo Kermans Tim – Sergeiienko Sergeiii zodat we een volledig WestVlaams podium hadden.