Beachvolley voorwoord

Beste “volleybalsters/volleyballers”

De competitie zit er nog maar net op en hier zijn we al om jullie warm te maken om te  “beachvolleyballen”.  Hopelijk hebben jullie er een sportief succesvol maar vooral leuk volleybalseizoen op zitten…  Nu de zomer voor de deur staat proberen we jullie GOESTING te doen krijgen om een balletje te slaan op het zand en in openlucht  ipv in de sporthal.

Elke Vlaamse provincie heeft zijn voorbereidend werk gemaakt (zie kalender belgian beachvolley), zoals je daar kan zien organiseren wij in West Vlaanderen dit jaar 6 tornooien.

Voor we richting kust trekken hebben we 2 tornooien in het binnenland, op vrijdag 31/5 kunnen we voorafgaand op de Belgium beach manche op de grote markt van Kortrijk een tornooi organiseren op deze prachtige locatie.

Voor onze 2de manche in het “binnenland” gaan we traditiegetrouw naar Beveren Leie.  Op zaterdag 29 juni is er een jeugdtornooi en op zondag 30 juni organiseren wij een dames- en herentornooi. Let op er kunnen max 32 ploegen deelnemen, in principe 16 dames en 16 herenploegen maar afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan in de ene reeks het aantal ploegen opgetrokken  worden en in de andere reeks het aantal ploegen  verminderd worden. (dus als je ziet dat er al 16 ploegen in je reeks staan mag je gerust nog inschrijven omwille van bovenstaande reden)

De kustorganisaties gaan steeds door op een zondag en dit zowel voor dames- als herenploegen .

Op zondag 7 juli zijn we van de partij in Middelkerke en op zondag 14 juli organiseren wij in Zeebrugge.

Op zondag 21 juli slaan we op de site van O’Neill beachclub in Blankenberge onze terreinen op en op zondag 28 juli organiseren wij in Knokke Heist ons laatste West Vlaams beachtornooi van 2019.

Op de manches aan de kust  organiseren we eveneens tornooien voor U16 meisjes en jongens.

Hopelijk tot op één van onze tornooien !!!

Rony ,

Namens de beachcommissie

Lees hier verder alle praktische info!